Hundeopphold ved Drammen Dyrehotell

Drammen Dyrehotell ønsker små og store, gamle og unge hunder velkommen!

Vi strekker oss langt og gjerne litt lenger for at nettopp din hund skal få et supert opphold her hos oss. Ved ankomst vil din hund får tildelt et stort eget bur med pledd, seng eller hva den måtte ønske. Du kan også ta med eget liggeunderlag, som noen ganger kan være en fordel for de som kanskje ikke er så vant til å være borte fra hjemmet sitt. Ønsker du at din hund skal ha selskap finner vi en passende romkamerat. Det er viktig at du gir beskjed om dette ved bestilling, da vi i utgangspunktet ikke har hunder sammen inne. På denne måten vil vi alltid ha full kontroll på hva hundene har spist, drukket eller om noen skulle kaste opp i løpet av natten.

Har du to eller flere hunder er våre bur tilpasset dette også.

Prisen inkluderer fôring to ganger daglig, og lufting minst tre ganger daglig. Vi tilpasser lufting og aktivitetsnivå til hundene individuelt, slik at alle får det de trenger for et gledelig opphold.  Luftingene skjer i store luftegårder hvor det også er mulighet for lek med andre hunder. Det er viktig at du forteller oss hvordan akkurat din hund er, slik at vi kan tilpasse aktivitetsnivået. Turmulighetetene her er fantastiske og vår belyste treningsbane er super for andre aktiviteter.

Vi fôrer med Eukanuba og dette er inkludert i prisen. Ønsker du at din hund skal bruke annet fôr må dette medbringes. På vårt kjøkken har vi både kjøleskap og fryser tilgjengelig for de som har medbragt fôr.

Ønsker du ekstra aktiviter eller pleie, se vår prisliste.

Vi holder en meget høy standard på alt av stell og rengjøring for å unngå sykdommer, og har en streng policy på vaksinering. Dette kommer våre gjester tilgode. Se eget avsnitt om vaksinering under betingelser.

Vi bruker AniCura Dyreklinikk Drammen som sørger for beste behandling av din hund om den skulle bli akutt syk. Om annen veterinær ønskes benyttet må dette opplyses om ved bestilling. Våre priser gjelder pr. dag, og våre tider for levering og henting står oppført under åpningstider. Ønsker du levering/henting utover disse tidene er det mulig å avtale mot et tillegg.

Vi tar imot tisper med løpetid utenom sesong mot et tillegg på 100,- pr. dag. I høysesong tar vi ikke imot tisper med løpetid, med mindre det er gjort avtale om dette. Dersom løpetid oppstår under oppholdet blir tillegget lagt til totaltsummen.

Vi tar vare på din hund på beste mulig måte, så du kan ta ferie med god samvittighet.

Vi tar ikke imot aggressive hunder, eller hunder med betydelige problemer ovenfor andre hunder og/eller mennesker. Dersom din hund har utfordringer på noe vis, må dette informeres om ved bestilling av plass slik at vi sammen kan ta en vurdering på om den kan være her etter en prøvedag. 

Vi anbefaler at alle hunder er forsikret.