Moderne og flotte fasiliteter

Kom på besøk til oss

Drammen Dyrehotell er helt nytt og har svært høy standard. Vi tilbyr en rekke fasiliteter i tillegg til det som kreves av Mattilsynet og kommunen. Vårt dyrehotell har store moderene bur tilpassert din hund eller din gnager.

Alle rom er flislagte og har varmekabler, i tillegg har hotellet sentralvarme og ventilasjon for optimalt inneklima. Hele hotellet er utstyrt med profesjonelt brannvarslingssystem tilknyttet sentral. Av fasiliteter kan vi nevne eget rom for spabehandling og klipperom. I resepsjonsområdet har vi en liten butikk hvor det er mulig å kjøpe fôr, godbiter, halsbånd og andre nødvendige produkter.

Rom for utfoldelse

Drammen Dyrehotell tilbyr store gressbelagte luftegårder og fellesområder for dyrene.  Hvert hundebur har egen stor luftegård, i tillegg har vi en stor felles luftegård på flere hundre meter. Her er det virkelig mulighet for å utfolde seg for en, eller flere hunder samtidig. Vi har også luftegårder under tak for de hundene som føler dette tryggere og mer behagelig. For de som ønsker å trene agility eller lydighet har vi en stor, inngjerdet, belyst grus/sandbelagt bane.

Drammen Dyrehotell har stort fokus på trygge, sunne og gode omgivelser slik at oppholdet for ditt kjæledyr blir vellykket. Våre medarbeidere er en blanding av utdannede dyrepleiere og dyreentusiaster som har mye kunnskap om stell, foring, og trening av hund og andre smådyr.