Vi tar vare på kjæledyret ditt

Stine Mette Fjerdingstad

Stine Mette Fjerdingstad

Daglig leder og autorisert dyrepleier

Stine Mette Fjerdingstad er utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark. Dyrepleierstudiet går over tre år og innebærer mye praksisjobbing på dyreklinikk med alle typer smådyr. Drammen Dyreklinikk har vært Stines praksisplass i studietiden. Stine er også utdannet fotograf og tar flotte bilder av gjestene i hotellet, både for gøy og på bestilling fra eiere.

Stine har en jaktspringer og en jaktlabrador som brukes til trening, jakt og lange turer i skog og fjell. Stine har bred erfaring med alt av smådyr i tillegg til hest. Hun jobber med det daglige stell av alle våre gjester og er ansvarlig for SPA avdelingen. Hun har også praktisk veiledning for dyreeiere som trenger råd til stell og hundetrening.

Hanne Mette Fjerdingstad

Hanne Mette Fjerdingstad

Eier og dyreentusiast

Hanne Mette Fjerdingstad har jobbet som markedssjef i varehandelen i mange år, men er nå eier av Drammen Dyrehotell. Hun har mer enn 30års erfaring med hest og hund, både med konkurranser, utstilling og oppdrett.

Hanne Mette og Ivar har tre mellompudler, jaktlabradoren Boss og spranghesten Lucy.

Ivar André Fjerdingstad

Ivar André Fjerdingstad

Eier og handyman

Ivar André Fjerdingstad jobber på dagtid som bilselger. På kveldstid og i helger er han tilstede på dyrehotellet og bidrar med det som måtte trenges. Han har lang erfaring med dyrehold av hunder, hester og andre smådyr. Før dyrehotellet ble åpnet jobbet han i flere år med gårdsdrift.

Ivar sørger for at alle fasilitetene ved Drammen Dyrehotell er i tipp-topp stand til enhver tid. En vaktmester som holder alt vedlike og sørger for ryddighet, renslighet og funksjon. Han er motstander av uverdig dyrehold, og opptatt av at alle dyr skal få utfolde seg og trives. Han er også å finne gående kveldsturer med gjestene og er med på lek og moro i luftegårdene.

Resten av Teamet

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere

Ekte dyrevenner

Resten av teamet du møter hos Drammen Dyrehotell er alle omsorgsfulle dyrevenner som leker, steller eller går tur med ditt kjæledyr. Noen jobber av og til, andre er på jobb daglig. Felles for alle er at de mener jobben er den beste i verden!