Husk vaksinering

Husk vaksinering av hund minimum 14 dager før oppholdet 

Vi tar ikke inn hunder uten gyldig vaksinasjon, og ved mangelfull vaksinering kan dyret avvises ved ankomst. Vaksinasjonskort må medbringes og fremvises ved innsjekking.

Hunder grunnimmuniseres når de er fra 6-12 uker gamle mot valpesyke, hepatitt, parvovirus og kennelhoste.
Revaksinasjon mot valpesyke, hepatitt og parvovirus foretas annethvert år, mens kennelhoste vaksineres mot en gang i året.
Kennelhostevaksinen kan settes som injeksjon, eller med en nesevaksine som i tillegg stimulerer til aktiv immunititet mot Bordetella bronchiseptica som er en sykdom med lignende symptomer som kennelhoste. Vi anbefaler nesevaksinen hvis du har hund som skal på kennel eller oppholde seg andre steder med høyt smittepress. Vi forlanger at vaksinen mot valpesyke, hepatitt, og parvovirus ikke er eldre enn to år, og at kennelhostevaksinen ikke er eldre enn et år.

Hunden må ikke ha vært vaksinert senere enn 14 dager før ankomst til Drammen Dyrehotell. Ved manglende dokumentasjon på vaksinering vil dessverre hunden bli nektet opphold. Vi ønsker ikke at våre gjester skal bli syke etter opphold hos oss og tar derfor dette meget seriøst.

Ved å følge anviste anbefalinger er man sikret på best mulig måte.
Ta en prat med din veterinær om hva som er best for akkurat din hund.

Vi kan anbefale Drammen Dyreklinikk for de som ikke allerede har en fast veterinær.